Email:
info@proforma.gr
Επικοινωνήστε μαζί μας!
2310 473970
Εταιρεία
Πελάτες
Προμηθευτές
ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
INTRODUCTION IN BULGARIAN LANGUAGE
Προϊόντα
Κατάλογος Προϊόντων
ΠΛΑΚΙΔΙΑ KLINKER - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ & ΠΙΣΙΝΑΣ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗΣ
EΙΔΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ
ΥΛΙΚΑ ΚΟΛΛΗΣΗΣ & ΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ
ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ & ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΑ
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ KLINKER
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Οδηγίες Εφαρμογών
Νομοθεσία REACH / FIRE CLASS/ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ
Ασφάλεια στην Εργασία
ΔΕΛΤΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ - ΔΔΑΠ -MSDS
MSDS OTTOCHEMIE
MSDS PATINA FALA
MSDS ΕΠΟΞΙΚΟ STEULER KCH
MSDS THRAKON
MSDS SILICONE REMOVER
VOC ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ - LEED - EMICOD
Πιστοποιητικό Food Grade προϊότων ΟΤΤΟ
Έργα
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ 2
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ 3
ΠΙΣΙΝΕΣ
ΑΛΛΕΣ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΠΡΟΣΟΨΕΙΣ
ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ-ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΑ-ΑΡΜΩΣΕΙΣ
ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΡΓΑ
ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ VILLA MELNIK
ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ
Νέα
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ OTTOCHEMIE ΣΕ ΠΡΟΦΟΡΜΑ ΑΕ
ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΣΗΜΑΝΣΗ CE
Επικοινωνία
ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Μία Θεωρία για τις Διατροφικές Κρίσεις (A Theory for FoodBorne Crisis)
Περιγραφή βασικών σημείων του κανονισμού EC852/2004 (Basic Elements of EC regulation 852/2004)
Αιτίες αύξησης των τροφιμογενών λοιμώξεων παγκοσμίως (Causes of world increase of Foodborne illnesses)
Αναγκαιότητα εισαγωγής συστήματος HACCP (Introduction of HACCP)
Κρίσιμα στάδια στη βιομηχανία Τροφίμων (Basic stages in Food Industry)
Διάγραμμα ροής σε βιοτεχνία παραγωγής παγωτού (Flow diagramm in Ice-Cream Factory)
Ανάλυση κινδύνων σε βιοτεχνία παγωτού (Risk analysis in Ice-cream Factory)
Αρχή της Προφύλαξης (Principal of Protection in food)
Αρχειοθέτηση και ταξινόμηση επισκευών δαπέδων και αποστραγγίσεων
Μέθοδοι εντοπισμού και αξιολόγησης κινδύνων τεχνικών προβλημάτων σε βιοτεχνία τροφίμων - προετοιμασία στην αντιμετώπιση