Email: info@proforma.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας! 2310 473970

ΠΡΟΦΟΡΜΑ ΑΕ - Φιλιππίδης Ειδικά Δομικά Υλικά ΑΕ

Νέα

   
                                                                                                                                                2020  
   
 •   Στις αρχές Φεβρουαρίου η Εταιρεία μας έλαβε μέρος στην AGROTICA 2020 εκθέτοντας τα προϊόντα της, που αφορούν την κάλυψη και αποστράγγιση δαπέδων χώρων παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων. Το ενδιαφέρον εστιάστηκε σε μικρότερες μονάδες καθώς και σε οικοτεχνίες οι οποίες δημιουργήθηκαν τα τελευταία χρόνια, ή σκοπεύουν να λειτουργήσουν στο εγγύς μέλλον.
   
   
 • Το σεμινάριο με την συνδρομή της OTTO-CHEMIE  σχετικά με τις ελαστικές κολλήσεις και αρμολογήσεις, σε διάφορες εφαρμογές, που είχε προγραμματιστεί για τις αρχές Μαρτίου 2020, αναβάλλεται λογικά για τα τέλη Μαίου 2020 λόγω των περιορισμών που τέθηκαν για την μη εξάπλωση του κορωνοϊού.
   
   
   
   
   
   
   
   

 

 
2019  
   
   
 • Αρχές Μαρτίου η Εταιρεία μας έλαβε μέρος στην DETROP 2019  με εμγάλη προσέλευση παλαιών και νέων συνεργατών. Κατά την διάρκεια της εκθέσεως στο περίπτερό μας συζητήθηκαν με τους πελάτες μας διάφορα θέματα και λεπτομέρειες κατασκευαστικές στις οποίες προτέιναμε σειρά πιθανών λύσεων-εφαρμογών. Σε πιό δύσκολες περιπτώσεις δρομολογήθηκαν επισκέψεις στα έργα για επιτόπια εξέταση των διαφόρων ζητήματων . Ραντεβού στην επόμενη DETROP!!!!! 
   
   
   
 
 
ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ  2012-2018  
Η εταιρεία μας έλαβε με επιτυχία μέρος στην έκθεση CONSTRUCTION 2012 στο Συνεδριακό χώρο των Τιράνων στην Αλβανία μεταξύ 23-25 Μαρτίου 2012. Στην έκθεση παρουσίασε τις δύο εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται στενά ονομαστικά την INTERBAU-BLINK και την OTTO-CHMIE. Η πρώτη παράγει πλακίδια Klinker για σπίτια, πισίνες, βιομηχανικούς χώρους αλλά και για χώρους παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων με τις ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων της οι οποίες καλύπτουν κάθε ανάγκη του έργου ή κάθε ειδικού προβλήματος. Οι σειρές περιλαμβάνουν πλακίδια Klinker σε διάφορα πάχη ανάλογα με τις καταπονήσεις (μηχανικές, θερμικές, χημικές), υαλώσεις (ανάλογα με την αντιολσθηρότητα) καθώς και πολλά ειδικά τεμάχια τόσο για θεμελιώσεις μηχανημάτων, για την τήρηση υγειονομικών συνθηκών (σε χώρους που εφαρμόζουν HACCP), για τις σκάλες και τα μπαλκόνια στα σπίτια και τέλος για τις πισίνες (παιδικές, θεραπευτικές, spa, δημόσιες και ιδιωτικές προδιαγραφές). Η δεύτερη εταιρεία είναι μία από τις μεγαλύτερες στην παραγωγή προϊόντων κόλλησης και στεγάνωσης από σιλικόνη, υβριδικά πολυμερή (MS) , πολυουρεθανη (PU), ακρυλικά (διασποράς, συμπολυμερή κλπ) με ολοκληρωμένες σειρές για την εφαρμογή τους σε κάθε επιφάνεια και για κάθε πρόβλημα, με πολλά χρώματα, αστάρια, βοηθητικά υλικά κλπ. Η παρουσία μας εκεί στέφθηκε από επιτυχία και κλείστηκαν αρκετά ραντεβού με ανθρώπους του χώρου  από την Αλβανία που έδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον.

Αρχές του Ιουν.2012 ξεκίνησε η παράδοση των υλικών για την κατασκευή του Οινοποίου στο Petrich της Βουλγαρίας. Στα υλικά περιλαμβάνονται πλακίδια Klinker, για χώρους τροφίμων με όλα τα ειδικά τεμάχια, όπως τα σοβατεπί υγιεινής, εποξικά υλικά αρμολόγησης με πιστοποιητικό τροφίμων, ανοξείδωτα κανάλια και σιφώνια για την επιφανειακή αποστράγγιση.

Τον Μάρτ. του ίδιου χρόνου ολοκληρώθηκε η αποστολή των υλικών για την ολοκλήρωση 2 τυροκομείων στο Sliven της Βουλγαρίας, ονομαστικά "VANGARD OOD" και "HEMUS-MILK KOMERS OOD" . Οι παραγγελίες περιελάμβαναν πλακίδια τύπου KLINKER για βιομηχανικούς χώρους, με κατάλληλη αντιολησθηρότητα και  συνδυασμένα με όλα τα κατάλληλα ειδικά τεμάχια, ανοξείδωτα κανάλια και σιφώνια και εποξικά υλικά αρμολόγησης με τα αντίστοιχα πιστοποιητικά.

Τα ανωτέρω έργα έρχονται να συμπληρώσουν μία ήδη μακρά πορεία από επιτυχημένες εφαρμογές στηνπεριοχή του Sliven, σε εργοστάσια επεξεργασία αγροτικών προϊόντων, τυροκομεία αλλά και ονοποιία. Κάποια από αυτά είναι οι εταιρείες "YOTOVI OOD", "TYRBUL SA" "AGROPRODUKT OOD" κ.α.

Στις Αρχές του έτους 2012 το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας είχε επικοινωνήσει με τους πελάτες μας "MATAND OOD" (εργοστάσιο τυροκομικών στο Pernik, Βουλγαρίας) και με την εταιρεία "VILMA" στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας (εργαοστάσιο παρασκευής πρόσθετων υλών για την επεξεργασία κρέατος), ως συνέχεια παρακολούθησης των αναγκών των έργων μετά την ολοκλήρωσή τους το 2011 και 2010 αντίστοιχα.

Εντός του μηνός Ιουνίου ή Ιουλίου θα ολοκληρωθεί η αποστολή και η επίβλεψη για την τοποθέτηση του ανοξείδωτου καναλιού επιφανειακής αποστράγγισης στην εταιρεία "PALIRRIA-BULGARIA" SA στην Nova Zagora της Βουλγαρίας.
Στις 1 &2 Δεκ.2012 οργανώθηκε στην Κύπρο, στο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟΝ Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης, από τις εταιρείας STUDIO BAGNO, BAUTECH Systems και σε συνεργασία με τον Τεχνικό Διευθυντή της εταιρείαςσ μας, σεμινάριο με την υποστήριξη και την εποπτεία του γερμανικού οίκου παραγωγήε ελαστικών υλικών κόλλησης και αρμολόγησης OTTO-CHEMIE, σεμινάριο με τίτλο "Θεωρία Αρμών Διαστολής και σχετικά προβλήματα- επίλυση". Το σεμινάριο διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη σειρά σπουδαστών του Ινστιτούτου. Ο σκοπός του είναι η μετάδοση ειδικότερων γνώσεων σχετικά τους αρνούς διαστολής (από τα σημαντικότερα ζητήματα στις κατασκευές) στους σπουδαστές της σχολής, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Πρώτη φορά το 2012 το σεμινάριο ήταν διήμερο με θεωρητική αλλά και πρακτική εξάσκηση στις εφαρμογές. Επίσης ακολούθηση εξέταση παρκτικής και θεωρητικής ικανότητας εκτέλεσης αρμών διαστολής με υλικά της OTTO-CHEMIE GmbH. Σε όλους τους σπουδαστές απονεμήθηκε βεβαίωση παρακολούθησης, ενώ ειδικά στους εννέα επιτυχόντες στις εξετάσεις απονεμήθηκαν και πιστοποιητικά παό τον Γερμανικό Οίκο.    
 
 

Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού του 2012 ολοκληρώθηκε το οινοποιίο VILLA MELNIK στο Petrich της Βουλγαρίας, στο οποίο χρησιμοποιήθηκαν πολλά από τα προϊόντα της εταιρείας μας. Το συγκεκριμένο οινοποιίο σίγουρα θα γίνει στο μέλλον ένα παό τα πιο γνωστά στις Βαλκανικές χώρες, εξαιτίας της άριστης τεχνικής υποδομής, της εξαιρετικής ποιότητας και ιδιαιτερότητας προϊόντων, της εξιδίκευσης και των σπουδών των υπευθύνων, των καταπληκτικών αμπελώνων και βασικά της αγάπης των ιδιοκτητών για αυτό που κάνουν.

Το καλοκαίρι του 2013 σχεδιάσαμε και προμηθεύσαμε με ανοξείδωτα κανάλια το νέο οινοποιίο της εταιρείας "MELNIK 2004" στο Ντόλνο Σπάτσεβο της περιοχής του Μέλνικ στο Πετρίτσι της Βουλγαρίας. Το συγκερκιμένο οινοποιίο εντάχθηκε στο σχέδιο LEADER  και σχεδιάστηκε από εξικδικευμένη ομάδα Ιταλών αρχιτεκτόνων και μηχανικών.

Το Νοέμβριο του 2013 προχωρήσαμε σε παρουσίαση υλικών και εφαρμογών των προϊόντων της OTTO,στους υπευθύνους συντήρησης των τμημάτων του Ξενοδοχείου Sani Resort. Η παρουσίαση συνοδεύτηκε ο σειρά σημειώσεων σχετικά με τα υλικά και τις μεθόδους εφραμογής ελαστικών υλικών σφράγισης-κόλλησης.

 
Το Δεκέμβριο του 2013 έγινε στην Κύπρο, το καθιερωμένο πλέον σεμινάριο της OTTO,σε συνεργασία με το ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟΝ Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης και τον συνεργάτη μας στην Κύπρο (και αντιπρόσωπο της ΟΤΤΟ) BAUTECH LTD. Στους επιτυχόντες θα απονεμηθούν πιστοποιητικά εκπαίδευσης της OTTOCHEMIE από το εργοστάσιο, ενώ ταυτόχρονα θα απονεμηθεί βραβείο από την εταιρεία στον καλύτερο περσινό φοιτητή.
 
   
Από τα μέσα του 2013 κυκλοφορεί στην ελληνικά αγορά η νέα οικονομικότερη λύση της DURAL σε καναλάκι χτιστής ντουζιέρες- αποδυτηρίων- λουτρών ατόμων με ειδικές ανάγκες. Σχετικό προσπέκτ μπορείτε να δείτε στα ΠΡΟΪΟΝΤΑ στον τομέα των ειδικών προφίλ.

 

Το Φεβρουάριο του 2014 παρουσιάστηκε από την εταιρεία μας, στα πλάισια ενός σεμιναρίου τεχνικών- εφαρμοστών, ο νέος επικαιροποιημένος και πιο συνεκτικός οδηγός σημείων που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής, σχετικά με την τοποθέτηση ελαστικών σφραγιστικών. Το σεμινάριο έγινε στις 17/02/21014 σαν συνέχεια μίας παρουσίασης ειδικών εφαρμογών που έγινε στα γραφεία μας στη Θέρμη στις 15/02/2014 τις ημέρες διεξαγωγής της έκθεσης INFACOMA 2014. Σας παραθέτουμε τον οδηγό όπως παρουσιάστηκε παρακάτω :
- Οδηγός σημείων ειδικής προσοχής κατά την εφαρμογή ελαστικών υλικών σφράγισης κόλλησης

Νέο Θεωρητικό άρθρο για την διάβρωση, την φθρορά τους μηχανισμούς προσβολής των υλικών και τις γενικές οδηγίες για προστασία. Για την ανάγνωση του άρθρου παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία στην αίτηση επικοινωνίας και αποστείλατέ την.

Το Σεπτεμβριο του 2014 πραγματοποιήθηκε  σεμινάριο σχετικά με τις ελαστικές κολλήσεις και σφραγίσεις με έμφαση τα ειδικά σημεία προσοχής σε μπάνια ξενοδοχείων , πισίνες, και κουφώματα. Το διήμερο αυτό σεμινάριο βασίστηκε στη χρήση των προιόντων της OTTOCHEMIE και πραγματεύτηκε θεωρητικά ζητήματα δίνοντας όμως έμφαση και στην πρακτική εφαρμογή. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου ακολούθησε δειγματοληπτικό ερωτηματολόγιο για την διερεύνηση της κατανόησης των θεμάτων και των σχετικών προϊόντων της OTTO CHEMIE.
   
   
   
 • Η εταιρεία μας, στο πλαίσιο της βοήθειας των συνεργατών της στη Βουλγαρία, συμμετείχε στην έκθεση SIHRE 2015 (11-14 Νοε.2015) στη Σόφια που είναι αφιερωμένη στον εξοπλισμό ξενοδοχείων, catering κλπ. Ταυτόχρονα με αυτή την έκθεση, λάμβαναν χώρα και  εκθέσεις αφιερωμένες στην αρτοποϊα, την οινοποιία, την τυροκομία και την επεξεργασία κρέτος και προϊόντων αυτού.      
            
 • Σχεδόν παράλληλα, δηλ. μεταξύ 7-9 Νοε.2015, εκπρόσωπος της εταιρείας μας συμμετείχε μαζί με τους συνεργάτες μας- ACM, στην έκθεση MEAT DAYS 2015 στην Αθήνα.
 • Στις 24 Νοε.2015 έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις μας στο EUROTECH (Θέρμη,Θεσσαλονίκη) το σεμινάριο εκπαίδευσης των τεχνικών υπευθύνων του ξενοδοχείου SANI και των άλλων ξενοδοχείων του ομίλου.Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συμπληρώσουν ένα τεχνικό ερωτηματολόγιο που αφορά την κατανόηση των υλικών της OTTO-CHEMIE και των μεθόδων χρήσης των. Με βάση αυτό και την παρακολούθηση του σεμιναρίου, η εταιρεία μας και ο γερμανικός οίκος θα βεβαιώσουν την κατανόηση και την δυνατότητα χρήσης των υλικών που παρουσιάστηκαν. 

   

 • Στις 5 & 6 Δεκ. 2015, ο Τεχνικός υπεύθυνος της εταιρείας μας σε συνεργασία με την διοργανώτρια BAUTECH LTD, παρουσίασε στο Θεμιστόκλειον Ινστιτούτο Εκπαίδευσης στην Κύπρο, το καθιερωμένο σεμινάριο εφαρμογής ελαστικών μέσων κόλλησης και αρμολόγησης, στους εν δυνάμει αποφοίτους της συγκερκιμένης χρονιάς. Όπως κάθε χρόνο υπήρξε σχεδόν καθολική συμμετοχή των σπουδαστών, οι οποίοι έδειξαν με έμπρακτο τρόπο (ερωτήσεις και συμμετοχή στις εφαρμογές) την αποδοχή τους για αυτή την προσπάθεια. Με την πάροδο του σεμιναρίου και μετά από θεωρητικές εξετάσεις και πρακτικές εφαρμογές οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση- πιστοποιητικό από τον Γερμανικό Οίκο ΟΤΤΟ-CHEMIE GmbH.
   
       

  Η OTTO CHEMIE έκανε ειδικό αφιέρωμα στα ανωτέρω σεμινάρια στο περιοδικό που εκδίδει και αναρτάται ψηφιακά και στην ιστοσελίδα της (OTTO profil Nr:21)   

  .

 • Η interbau-blink πήρε πιστοποίηση για τα υαλωμένα πλακίδια της 1100/500 & 1100/501 για χρήση σε δεξαμενές επεξεργασίας πόσιμου νερού.

 •   Η εταιρεία μας έλαβε μέρος στην πάντα επιτυγχημένη έκθεση HO.RE.CA. 2017 μαζί με τους συνεργάτες μας από την Αθήνα και την Κύπρο.

 •  

 • Τέλη Μαίου του 2017 έλαβε χώρα στην Κύπρο το σεμινάριο για την σωστή εφαρμογή ελαστικών αρμών και συνδέσεων. Το σεμινάριο έγινε στο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ ινστιτούτο επαγγελματικής εκπαίδευσης στη Λάρνακα, με την ευγενική χορηγία των συνεργατών μας BAUTECH Ltd, SUDIO BAGNO Ltd καθώς και της OTTO-CHEMIE GmbH. Το σεμινάριο αποτέλεσε ευκαιρία για την παρουσίαση στη Κύπρο των πιστολιών εφαρμογής σιλικόνης της IRION, των έτοιμων προφίλ αρμών διαστολής της PRODEX καθώς και των μονωτικών φύλλων της KOBAU.

 •    

 • H εταιρεία μας θα έλαβε μέρος στην ARTOZYMA 2018 η οποία διοργανώνεται παράλληλα με τη DETROP BOUTIQUE 2018 και πολλες άλλες εκδηλώσεις στο Περίπτερο 13 stand A7.

 
     
 
 • Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η εταιρεία μας συμμετείχε στη εκπαιδευτική σειρά σεμιναρίων της BAUTECH LTD σε συνεργασια με το ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ στη Λάρνακα της Κύπρο. Η προσέλευση των ενδιαφερόμενων φέτος ξεπέρασε κάθε άλλη χρονιά και σε συνδυασμό με τις νέες εκπαιδευτικές πρακτικές (σύμφωνες με τις νεότερες αντιλήψεις εκπαίδευσης ενηλίκων), στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Το ενδιαφέρον των σπουδαστών που το παρακολούθησε αποτυπώθηκε με τη συνολική συμμετοχή στη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου ελέγχου κατανόησης των εργασιών και των υλικών της ΟΤΤΟ. Τόσο στις πρακτικές εφαρμογές, όσο και στην κατά ομάδες μελέτη περιπτώσεων αλλά και στη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου γνώσεων- κατανόησης , η επιτυχία των σπουδαστών ήταν ολική (100% επιτυχόντες).